Wil je graag een gezondere leefstijl maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Vind je het fijn om een goede start te maken door samen duidelijke doelen te stellen en stap voor stap samen te werken aan jouw persoonlijke doelen? 

Niet alleen gezonde voeding speelt een belangrijke rol in het hebben en behouden van een goede gezondheid. Ook beweging, ontspanning, slaap en de invloed van stress zijn essentiële factoren.

Bij het traject ‘leefstijlcoaching’ werken we samen aan deze verschillende leefstijl-factoren om zo samen jouw doelen te bereiken en met voeding en leefstijl lekkerder in je vel te komen.


Tijdens de eerste afspraak stellen we jouw persoonlijke doel(en) vast. 

Vervolgens speelt voeding natuurlijk een belangrijke rol. Je krijgt een weekschema en veel tips om gezonde voeding op een makkelijke manier je eigen te maken. 

Naast diëtist ben ik ook yogadocent, in de weken daarna leer ik je ademhalings-oefeningen, meditatie en een paar simpele maar effectieve yoga-oefeningen, zodat je die kan integreren in je dagelijks leven. Daarnaast kijken we samen naar de invloed van stress en wat je hieraan kan doen.

Onze laatste afspraak evalueren we je doelen en bespreken we hoe je zelf verder kan gaan zodat het niet een tijdelijk effect heeft maar een duurzame verandering in je leven.

 

Duur:
6x 1 uur, dit kan wekelijks zijn of 1x per 2 of 3 weken. We spreken af in de praktijk, via Zoom of buiten in de natuur.

Thema’s:
1: Kennismaking en persoonlijke doelen stellen;
2: Voeding;
3: ‘Intermittend fasting‘/ beweging;
4: Adem/ yoga- en meditatie/ slaap;
5: Stressfactoren;
6: Eind-evaluatie.

Vergoeding:
De afspraken kunnen voor een groot gedeelte worden vergoed, kijken bij tarieven voor meer informatie. Het uurtarief is 79 euro.


Wil je hier meer over weten?

Vul dan je gegevens in bij contact of
stuur een e-mail naar info@corinnepool.nl
o.v.v. leefstijlcoaching