Herstel je hormonen - Corinne PoolHeb je weinig energie? Heb je last van overgewicht waar je maar moeilijk vanaf komt? PMS klachten of andere hormonale klachten?

PMS, geen gewicht kunnen verliezen, prikkelbaarheid, moodswings, vocht vasthouden, maar ook vruchtbaarheidsproblemen en klachten als acné,  PCOS en endometriose zijn allemaal hormoon gerelateerd. Wat veel mensen niet weten is dat voeding en leefstijl hier een grote rol in spelen.


Hormonale balans - Corinne Pool

Als orthomoleculair diëtist en kPNI therapeut ben ik o.a. gespecialiseerd in het herstellen van de hormonale balans.
Daarom heb ik een speciaal actiepakket samengesteld: in een aantal stappen werk ik samen met jou om je hormonale balans weer te herstellen, lekkerder in je vel te komen, meer energie te krijgen en (indien gewenst) gewicht te verliezen.

Gezonde voeding is de basis maar ook ‘Intermittend Fasting’ en de invloed van stress komen aan bod, incl. een uitgebreid voedingsplan, boek met extra uitleg en recepten en basissuppletie.

 

De basissuppletie omvat een speciaal geselecteerde multivitamine en omega 3 olie (voor 1 maand gebruik), samen met het boek bied ik dit aan voor maar 39 euro! Normaal zou dit samen ruim 70 euro kosten. Een mooie korting om goed van start te gaan!

De kosten voor het consult worden vaak (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.  2-3 afspraken (in 3-6 maanden tijd) zijn vaak al voldoende om weer hormonaal in balans te komen!

Indien nodig kunnen er ook hormoontesten gedaan worden, zoals een hormoonspeeksel test, waarbij de onderlinge verhoudingen tussen de belangrijkste hormonen gemeten kunnen worden. Of een urinetest, hierbij kan gekeken worden of de hormonen goed worden afgebroken. Deze testen worden bij een extern laboratorium aangevraagd, de kosten hiervan komen zo rond de 100 euro. Helaas worden deze niet vergoed door de zorgverzekeraar, wel kan je ze opgeven als bijzondere ziektekosten bij de belastingdienst.


Wil je er meer over weten?

Vul dan je gegevens in bij contact of
stuur een e-mail naar info@corinnepool.nl