Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Corinne, mijn werk als orthomoleculair diëtist combineer ik met de zorg voor mijn gezin. In mijn vrije tijd vind je me buiten bij m’n paarden of lees ik graag over voeding en gezondheid om mijn kennis te verdiepen. Een druk bestaan, waarbij het belangrijk is gezond te zijn en me fit en vitaal te voelen. Voeding is voor mij hierin heel erg belangrijk, zelf heb ik ervaren hoeveel goede voeding voor je gezondheid en energie kan betekenen. Ook letten op voldoende ontspanning is belangrijk om fit te blijven en lekker in mijn vel te zitten!

Maar ik weet ook hoe het is om gezondheidsproblemen te hebben, stress te ervaren of die laatste paar kilootjes er maar niet af te krijgen. Zo ontstond jaren geleden mijn eigen zoektocht naar de sleutel tot een gezond en vitaal leven.

Met de opleiding Voeding en Diëtetiek als basis kwam ik al snel uit bij de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde. Het laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen en ben ik afgestudeerd in de praktijk van Ria Penders. Hierna heb ik de opleiding klinische Psycho Neuro Immunologie afgerond.

 

In mijn praktijk kijk ik graag samen naar het herstellen van de natuurlijke flow in gezondheid. Voor een goede gezondheid is gezonde voeding van essentieel belang. Er kunnen ook andere factoren zijn die mogelijk een rol spelen als de gezondheid niet optimaal is. Belangrijk is om dan de oorzaak van de klachten te achterhalen. Om vervolgens te kijken hoe we het lichaam kunnen ondersteunen en weer te basis geven gezond te functioneren. Stap voor stap maken we een plan, welke vaak een stuk simpeler is dan gedacht!

 

Opleidingen:

  • HBO Voeding en Diëtetiek – Haagse Hogeschool
  • Orthomoleculaire geneeskunde – Natura Foundation
  • Klinische Psycho Neuro Immunologie – Natura Foundation

Aangesloten bij:

  • Kwaliteitsregister Paramedici (KP)
  • Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD)
  • Natuur Diëtisten Nederland (NDN)
  • Maatschappij ter Bevordering Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG)