Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Corinne, mijn werk als orthomoleculair diëtist en kPNI therapeut combineer ik met de zorg voor mijn drie kinderen. In mijn vrije tijd vind je me buiten bij m’n paard of lees ik graag over voeding en gezondheid om mijn kennis te verdiepen. Een druk bestaan, waarbij het belangrijk is gezond te zijn en me fit en vitaal te voelen. Voeding is voor mij hierin heel erg belangrijk, zelf heb ik ervaren hoeveel goede voeding voor je gezondheid en energie kan betekenen. Ook letten op voldoende ontspanning is belangrijk om fit te blijven en lekker in mijn vel te zitten!

Maar ik weet ook hoe het is om gezondheidsproblemen te hebben, stress te ervaren of die laatste paar kilootjes er maar niet af te krijgen. Zo ontstond jaren geleden mijn eigen zoektocht naar de sleutel tot een gezond en vitaal leven.


Met de opleiding Voeding en Diëtetiek als basis kwam ik al snel uit bij de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde. Het laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen in de praktijk van Ria Penders en ben ik afgestudeerd met de afstudeerscriptie ‘gluten en auto-immuunziekten’. Hierna heb ik de opleiding klinische Psycho Neuro Immunologie afgerond en me met diverse bijscholingen verder gespecialiseerd.

 

In mijn praktijk kijk ik graag samen naar het herstellen van de natuurlijke flow in gezondheid. Voor een goede gezondheid is gezonde voeding van essentieel belang. Er kunnen ook andere factoren zijn die mogelijk een rol spelen als de gezondheid niet optimaal is. Belangrijk is om dan de oorzaak van de klachten te achterhalen. Om vervolgens te kijken hoe we, met gezonde voeding als basis, het lichaam kunnen ondersteunen en weer de basis te geven gezond te functioneren. Stap voor stap maken we een plan, waarbij het erg belangrijk is dat het bij je past!

Opleidingen:

  • HBO Voeding en Diëtetiek – Haagse Hogeschool
  • Orthomoleculaire geneeskunde (1 jr)– Natura Foundation
  • Klinische Psycho Neuro Immunologie/ kPNI (2 jr)– Natura Foundation
  • Vakopleiding hormoonspecialist (1 jr) – Hormoon Community Nederland
  • Diverse bijscholingen/ specialisaties

Aangesloten bij:

  • Kwaliteitsregister Paramedici (KP)
  • Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD)
  • Natuur Diëtisten Nederland (NDN)
  • Maatschappij ter Bevordering Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG)