Begeleiding vanuit huis - Corinne PoolTijden veranderen. Vind je het daarom fijn om online en vanuit je eigen huis te starten met het verbeteren van je gezondheid met voeding? Naast de afspraken in de praktijk is het ook mogelijk goede begeleiding vanuit huis te krijgen.

Eenmalig
Voedingsadvies op maat

Voor eenmalig een persoonlijk voedingsplan, na een korte telefonische intake (telefonisch of via beeldbellen), zodat je zelf goed van start kan gaan!

​Je ontvangt een voorbeeld dagmenu, uitgebreid met extra inspiratie om direct goed van start te gaan. Ook geef ik je tips hoe je jouw gezondheidsdoelen het beste kunt bereiken. Het voedingsadvies bevat ook een volledig suppletie advies, op maat gemaakt.

​✓ Je vult online een uitgebreide vragenlijst in, aangevuld met een korte telefonische intake (30 min). Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk voedingsadvies op;
​✓ Na twee werkdagen ontvang je jouw persoonlijke voeding (- en suppletie) advies;
✓ Betaling na afloop middels factuur ( eenmalig 75 euro – in te dienen bij je zorgverzekering).

Begeleiding vanuit huis - Corinne Pool

Follow-up
Online consulten,
voedingsadvies ​op maat en begeleiding

Voor online persoonlijk contact, een persoonlijk voedingsplan, maandelijkse begeleiding en terugkoppeling van je voortgang, zodat je goed kan start kan gaan en we samen gaan werken aan je doelen!

Je ontvangt een voorbeeld dagmenu, uitgebreid met extra inspiratie om direct goed van slag te gaan. Ook geef ik je tips hoe je jouw gezondheidsdoelen het beste kunt bereiken. Het voedingsadvies bevat ook een volledig suppletie advies, op maat gemaakt.

✓ ​Je vult online een uitgebreide vragenlijst in, aangevuld met een uitgebreide Face-to-face intake via Skype of Whats app (60 min).  Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk voedingsadvies op;
​✓ Na twee werkdagen ontvang je jouw persoonlijke voeding (- en suppletie) advies;
✓ ​ 1 of 2 Face-to-face vervolgconsulten via Skype of WhatsApp;
✓  Betaling na afloop middels factuur (1x intake, 1-2x vervolgconsult – in te dienen bij je zorgverzekering).


Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@corinnepool.nl