Heb je weinig energie? Heb je last van overgewicht waar je maar moeilijk vanaf komt? PMS klachten of andere hormonale klachten?

PMS, geen gewicht kunnen verliezen, prikkelbaarheid, moodswings, vocht vasthouden, maar ook vruchtbaarheidsproblemen en klachten als acné,  PCOS en endometriose zijn allemaal hormoon gerelateerd. Wat veel mensen niet weten is dat voeding en leefstijl hier een grote rol in spelen.


Als orthomoleculair diëtist ben ik o.a. gespecialiseerd in het herstellen van de hormonale balans.
Daarom heb ik een speciaal actiepakket samengesteld: in een aantal stappen werk ik samen met jou om je hormonale balans weer te herstellen, lekkerder in je vel te komen, meer energie te krijgen en (indien gewenst) gewicht te verliezen.

Gezonde voeding is de basis maar ook ‘Intermittend Fasting’ en de invloed van stress komen aan bod, incl. een uitgebreid voedingsplan, boek met extra uitleg en recepten en basissuppletie.

 

De basissuppletie omvat een speciaal geselecteerde multivitamine en omega 3 olie (voor 1 maand gebruik), samen met het boek bied ik dit aan voor maar 30 euro! Normaal zou dit samenruim  70 euro kosten. Een mooie korting om goed van start te gaan!
De kosten voor het consult worden vaak (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.  2-3 afspraken (in 3-6 maanden tijd) zijn vaak al voldoende om weer hormonaal in balans te komen!


Wil je er meer over weten?

Vul dan je gegevens in bij contact of
stuur een e-mail naar info@corinnepool.nl