Begeleiding vanuit huis - Corinne PoolTijden veranderen. Vind je het daarom fijn om vanuit je eigen huis te starten met het verbeteren van je gezondheid met voeding? Naast de afspraken in de praktijk is het ook mogelijk goede begeleiding vanuit huis te krijgen.

Eerste afspraak
De eerste afspraak plannen we telefonisch of via beeldbellen in. Dit duurt ongeveer een uur. Na dit eerste contact werk ik een persoonlijk voedingsadvies uit, deze krijg je thuisgestuurd. Ook bespreken we of er eventueel nog extra tests waardevol zijn om te laten uitvoeren. Of dat er supplementen ingezet kunnen worden. Hierover krijg je persoonlijk advies en worden indien wenselijk ook thuisgestuurd zodat je direct aan de slag kan gaan. Als je het voedingsadvies hebt ontvangen, hebben we nog even kort telefonisch contact om het samen te door te nemen. Zo kan je snel starten.

Begeleiding vanuit huis - Corinne PoolVervolg
Na ongeveer 4 -6 weken hebben we een evaluatiemoment, ook telefonisch of via beeldbellen. Als je dan toch liever naar de praktijk komt, kan dat natuurlijk ook. Hierin bespreken we hoe het gaat en krijg je extra tips om goed verder te gaan. Als er aanvullende testen zijn uitgevoerd, bespreken we de uitslag en passen we eventuele supplementen hierop aan.

Indien gewenst plannen we na zo’n 3 maanden weer een telefonische afspraak of via beeldbellen om te evalueren en bij te stellen. Zo heb je voldoende tijd het voedingsadvies goed te integreren in je leven en krijg je een op maat gemaakt advies welke supplementen je het beste kan blijven gebruiken. Dit laatste is belangrijk omdat, door de voedingsaanpassingen, er veel verandering plaatsvindt. Zo kom je steeds een stukje verder in het herstel.

Tussen de afspraken door is er altijd mogelijkheid tot contact via e-mail om vragen te stellen.

Kosten/ vergoeding?
Net als de afspraken in de praktijk worden de kosten (voor een groot gedeelte) vergoed door je zorgverzekeraar, de tarieven zijn gelijk aan de afspraken in de praktijk. Zie Tarieven en vergoedingen 2020

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@corinnepool.nl